16 јун 2010

Ima gi razni

Neki zlonamernik i polupismena ljudska «karakterna osobina» me je očigledno namerno potpisao u komentarima na sajtu B92. Da nesrećniku (za svaki slučaj) odgovorim da ja mislim da:
Telekom 100% sigurno nema 3x više zaposlenih nego što je potrebno; odlično se zna koliko u Telekomu ima direktora i koji su; potpuno je netačno i zlonamerno reći da je kvalitet usluga Telekoma nikakav; bivša ministarka MTID me uopšte ne nervira, čak mi je i simpatična. Ja sam o njoj rekao iskreno šta sam imao. Za koga i zbog čega lobira, ona najbolje zna i to je njena apsolutno lična stvar. Tačno je da mislim da neke stvari ona očigledno ne razume, bez obzira na doktorsku titulu i prinstonsku diplomu. Koje stvari i šta – u nekom sledećem postu, a šlagvort je njena najnovija analiza.

P.S. : Možda će neko od vas, dragi čitaoci, reći da nisam samo ja Stamenković, ali, izvinite, za mene je ovo toliko očigledna aluzija. Ako mi se dotični prezimenjak javi, spreman sam da se javno izvinim. Žao mi je što sam uopšte ovo morao da napišem, ali u ovoj zemlji su zbog drugačijeg mišljenja i ulaska u nečije interesne sfere znale i glave da padaju. Ja samo hoću da kažem: tu sam da vam lično kažem šta mislim, ne trebaju mi pseudonimi, ali ni lažni potpisi.

3 коментара:

Sloba је рекао...

Svi pravi ljubitelji ovog bloga prepoznali su da se tu ne radi o NAŠEM Saši Stamenkoviću :)

Saša Stamenković је рекао...

Hvala pravim ljubiteljima na pravovernosti!

Ali ima i onih koji čitaju "po zadatku" - da vidimo šta opet ovaj tupi...

DING је рекао...

Ko čita po zadatku - uteram mu pa*ku