08 мај 2011

300 postova na blogu

Nekako mi je promaklo da je moj prethodni tekst "Ende na tende" bio

jubilarni, 300. post

na ovom blogu!

Čisto neka ostane zabeleženo! Ko misli da je lako napisati 300 uglavnom dugačkih tekstova, neka slobodno proba. Ko misli da je lako istrajavati u kontinuiranom i prilično redovnom pisanju na blogu, takođe može da proba. Još uvek imam volje da ovo radim, a održava me to što vidim da neki to i čitaju. Nekima se dopada, a neki možda traže u tome nešto drugo. Neki čitaju da se zna, a neki to rade "tajno". Drago mi je zbog svih Vas, dragi čitaoci!

Najbolje je da kažete šta biste voleli da pročitate i o čemu da pišem. Volim da vidim i čujem da nekome znači i koristi ovo što radim. A do petstotog ću valjda odustati ;).

Ko ne čita ovaj blog, dabogda mu download bio k'o upload! Jel' ovo dobro, Kesiću?

11 коментара:

Vukašin је рекао...

Svaka čast Saša, aj pa (bar) još 300. :)

Vladan је рекао...

nemoj ni da pomišljaš na prekid bez četvorocifrene brojke. Gde ću ja da komentarišem o ozbiljnim temama argumentovano.
Srećno ti

owim је рекао...

Čestitam starcu od 300 goda! Šalim se, to je sad blog-adolescencija (u blog-godinama)! ;) Vreme kada se jure drugi blogovi, zuji po celu noć, kada "istraživanje" ne da mira, kada se najviše stvara, kasno leže i lako ustaje.

Srećno, i vidimo se kod broja 500! :)

Анониман је рекао...

Ne bih volela da misliš da tajno čitam tekstove. Ja sam jedna iz generacije 84/85. Nisam u toj oblasti, ali sam u energetici (tj EPS), a blog mi je postavljen na "favorites" i čitam sve tekstove u poslednjih 6 meseci . Impresionira me analitičko razmišljanje...prosto se divim tokovima misli i komentarima..
A ujedno čestitam na istrajnosti.

Saša Stamenković је рекао...

Hvala svima na podršci! Mnogo mi znači!

Za kolegenicu 84/85 (baš me kopka ime):
Hvala na lepim rečima, ali nisam mislio na takve "tajne" čitaoce tj. nekomentatore, već na neke druge. (Znaju oni koji su i šta traže u mojim tekstovima).

A za ostale drugare - da vidimo ko će biti najbolji prognozer (500, 600 ili 1000 postova)? Nadam se da ćete izdržati sa mnom dotle!

DING је рекао...

Pridružujem se čestitkama.
Svaka čast na istrajnosti, stručnosti, analitičnosti a pre svega na HRABROSTI!

Moja prognoza: biće blogova bar do sledećeg tendera za Telekom.

Saša Stamenković је рекао...

@DING:
Hvala, hvala!

Da li se HRABROST čita kao ludost? Možda ima malo hrabrosti, ali nedovoljno za moj ukus. Takve su okolnosti.

Ova me prognoza zanima:

Misliš li da posle sledećeg tendera neće biti potrebe da se piše, vremena da se piše, "hrabrosti" da se piše ili će mi neko stati u kraj, što reko jedan poznati pisac uz vetar?

DING је рекао...

U svakoj hrabrosti ima malo ludosti, a o ukusima ne treba raspravljati pogotovo pri datim okolnostima (zvučim ko Rada iz Beogradske hronike).

Ne mislim da će neko stati ukvaj (piše se i izgovara zajedno), a ako neko pokuša dabogda ga snašla kletva kao Hansa Holcijusa pa na dalje.

Sneška је рекао...

Samo piči, uz tebe sam!

Saša Stamenković је рекао...

Hvala, blago čiči!

Kec iz rukava је рекао...

Svaka čast, čestitke i od mene! Veliko je zadovoljstvo čitati Vaše tekstove, a ima i korisnih stvari za naučiti! ;)

Ja gotovo da sam postao opsednut Vašim blogom.

Osim prve jutarnje kafe(ponekad i par puta u toku dana), kao i pred spavanje ono što radim je sledeće: Proverim mejlove (gmail, ujedno i facebook nalog), otvorim sajt RTS-a da bacim pogled na najnovije vesti, zatim proverim da li ima novih tekstova na blogu "Svet telekomunikacija", pa onda sve ostalo.

Meni lično se više sviđaju stručni tekstovi, zbog nadograđivanja znanja i praćenja novih trendova u svetu telekomunikacija :), ali rado čitam vaše analize o Telekomu i sve ostalo.

Sve najbolje Vam želim.

Puno pozdrava,
Vladimir Živković