06 март 2013

Stvarno zvoni


Čestitam kolegama iz Oriona na inovativnosti i kreativnosti Android aplikacije Orion Ring! Ideja vredna pažnje kao nomadic servis! I iz ovog primera se vidi koliko je generalno važna dostupnost Interneta odnosno broadbanda! Pohvaljujem, a za ostalo se pobrinite sami (promotivni  tekst u Tehnopolisu B92 je malo “džombast” za moj ukus).
Da podsetim, igrači koji veruju u sebe, kao što je npr. Novak Đoković, aplaudiraju svojim “konkurentima” na dobro odigranim potezima. Ne boje se konkurencije! Kada vidite da ima dobrih u onome čeme se bavite, to vas tera da napredujete i budete još bolji.  Uglavnom, ovo “zvono” je dobro za srpske telekomunikacije i dobro za struku! Novak bi rekao "dobro za tenis i dobro za publiku".

3 коментара:

Анониман је рекао...

Blackberry.
Ne vidim šta je u ovoj priči senzacijalno. Uvode Skype funkcionalnost samo za svoje CDMA pretplatnike, pri tome pretplatnici treba da plaćaju svoje telefoniranje. Šta je tu besplatno i fenomenalno?

Saša Stamenković је рекао...

@Blackberry:

Sve si rekao, a ja nisam pominjao besplatno! Inovativno i kreativno, ne nose CDMA telefon nego Android smartfon ili tablet!

Nemam nameru da ih hvalim za revolucionarno dostignuće, ali su se potrudili na nivou aplikacija (jako moderno danas u svetu)omoguće korisnicima nešto novo i korisno za obe strane.

Анониман је рекао...

-Jel nije problem da u nekoj od tema obradis nomadic servise (nomadske brojeve), kada ce kod nas (posto vidim da toga vec ima u regionu iako o tome niko ne pise), kada cemo mi na skypeu moci da biramo srpske skype brojeve (od koga to uopste zavisi) i slicno?
-Isto tako, sledece, 2014-te, godine na snagu stupa EU roming regulativa, gde cemo, kako sam ja shvatio, moci da biramo tarifiranje (cenovnik) drugog operatera umesto naseg.
Prakticno se razbija monopol na roaming. Pa ako moze neka tema i o tome.
Cini mi se da ove dve stvari, nomadic i eu roaming, donose revoluciju - mozda najvecu u poslednjih 15 godina. Hvala.