08 септембар 2009

To smo mi Inženjeri

Sve pohvale Ministarstvu telekomunikacija za sprovedenu i obnarodovanu javnu raspravu o razvoju širokopojasnog pristupa u Srbiji!!!

Respektabilan broj učesnika (15 dostavljenih komentara) – bravo i za sve kolege! To je odgovorno ponašanje i primerna zainteresovanost za budućnost Srbije! Ko je šta rekao - rekao je, važno je da svi mogu to da vide, čuju, pročitaju i razmisle o tome. I što rekao dalekih 80-i-nekih moj uvaženi profesor matematike na ETF-u Dobrilo Tošić (a ja zapamtio za ceo život): „Neko će možda nešto i da nauči.“ (iz tog razloga i ovaj blog).

Bravo i za sve kolege iz Ratel-a koji su u svoje ime dali doprinos i mišljenje o ovom važnom pitanju! Od pluralizma mišljenja niko ne može imati štete, niti bi iko trebao biti zabrinut zbog ličnih nastupa koji možda i nisu „na liniji“. Jer da je neko zlonameran, on bi verovatnije ćutao.

MTID će, verujmo, prihvatiti sve dobre sugestije i pretočiti ih u jedan ozbiljan i kvalitetan dokument. Ova rasprava je, po meni, stvarno velika stvar za našu struku, a nadam se da će i rasprava o novom Zakonu o elektronskim komunikacijama biti takođe uspešna, masovna i konstruktivna.

Нема коментара: