11 октобар 2012

Posle 5 godina


Utanjio sam sa pisanjem na blogu. Ima istine u tome. Nešto energije se potroši na neka druga pisanija, nešto na istraživačko-naučni rad, ostane i za blog, ali...

Niko ne piše, niko ne komentariše, slabo inženjeri vole da se pisanjem i komentarisanjem eksponiraju, štite svoje karijere, šta li? Hvala studentima koji me ponekad obodre svojom zainteresovanošću za neki moj članak ili nekim kolegama blogerima koji se zainteresuju za nešto što sam napisao, pa znam da ne pišem bezveze i bez potrebe. Neki namernici svrate i pročitaju šta ima da se pročita - i odu svojim poslom. Čast izuzecima! Ostaje ono zbog čega sam počeo pre punih 5 godina - pišem i zbog sebe, da vidim gde sam bio i kako sam razmišljao i šta se dešavalo u struci.

Nema kvalitetnog rada bez prave motivacije i bez povratne informacije. Ja svakog dana pročitam na desetine članaka o dešavanjima u telekomunikacijama i IT sektoru, ima šta i da se podeli i da se prokomentariše. Materijala, dakle, ne nedostaje, nedostaje volja i motivacija. Sam sebi više nisam dovoljna motivacija, posle svega što sam doživeo, video i vidim tj. onoga što se dešava. Mogu sebi ponekad da dam oduška, pa svratite povremeno na ove stranice, dok me ne zaboravite.

5 коментара:

Kec iz rukava је рекао...

Šta da kažem, nego da poželim da istrajete i da nam još dugo duuuuugo pišete.

Hvala i srećna petogodišnjica!

Pozdrav,
Vladimir Živković

DING је рекао...

Glavu gore!
57.148 posetilaca.
Eto povratne informacije.

Saša Stamenković је рекао...

Pisaću sigurno i dalje, koliko često - zavisi od prilike, okolnosti i raspoloženja.

Hvala na podršci!

Saša Stamenković је рекао...

Da, zaboravio sam da kažem: lep je osećaj videti da traješ (2007, 2008, ..., 2012). AKo ni zbog čega drugog, koliko je takvih!

Trajanje - to je Nešto u životu, bilo o čemu da je reč i bilo šta da je u pitanju!

Setite se 5 stvari u kojima trajete ;)

Masteras је рекао...

Hvala na tekstovima Sasa. Bili su od velike pomoci.