22 децембар 2011

Razlog više za kupovinu


Ako do sada niste kupovali PCPress i Connect, vreme je da počnete! Pored blogovanja na ovom mestu, postao sam i njihov kolumnista i kandidat za stalnog saradnika, a prvi tekstovi su već objavljeni (PCPress XII/2011 i Connect I/2012 –ima ih u prodaji). Naročito preporučujem (nije što je moj...) tekst na 5 strana o LTE-u u novom Connect-u, najavljen i na naslovnici broja. U PCPress-u je tekst o FTTH tehnologiji, markantno ”demokratski” obojen na strani 100. Tekst u Connectu je u prvobitnoj verziji  bio namenjen ovogodišnjem Telforu, ali nije uvek kome je rečeno, već kome je suđeno.

Eto me tako u ekipi koja zaista dugo traje, a to znači da vredi. Ja neskromno smatram da mi je među takvima i mesto. Trudiću se da moji tekstovi budu interesantni, da bar malo doprinesem i boljem kvalitetu časopisa i boljoj prodaji ;). Ako ste pročitali, hvalite ili kudite slobodno- ovde ili na email urednika!

6 коментара:

Vladan је рекао...

Čestitam,
ovo je potvrda kvaliteta ili što bi mi iz generacije rekli "bez starca nema udarca"

Vladimir Ž. је рекао...

Čestitke!

Čitao sam rad objavljen na Telforu. I ne samo to... :) Odličan je!

Kada sam video najavu Connect-ovog novog broja, pretpostavio sam da su uzeli taj Vaš rad kao okosnicu teksa.

Kada bude više stručnih tekstova, a manje onih testiranja performansi telefona, onda mogu da razmislim da kupujem Connect! ;)

Saša Stamenković је рекао...

Hvala drugari, na pohvalama!

@Vladimir:
Tekst u Connectu o LTE-u nije vezan za onaj koji je objavljen na Telforu. Zato "žrtvuj" 200 kinti da pročitaš i ovaj ;).
Ovo što si rekao za Connect (pun testova telefona)- interesantno da su mi to još mnogi drugi rekli. Nadam se da će moji urednici ovo da pročitaju, a ja takođe mislim da treba da bude pravi časopis za telekomunikacije. Može i malo testova telefona, jer da ima ko da piše, ne bi oni mene primili tamo, ha-ha-ha!

DING је рекао...

Ovo je mali korak za Sašu ali veliki za srpsko telekomunikaciono novinarstvo :)

Pridružujem se čestitkama.

Анониман је рекао...

Bilo bi koristi kada bi se PCPress i Connect fuzionisali i nazvali "Racunari" : )
u pod naslovu "od A do SS"
Poz

Saša Stamenković је рекао...

Ja se nadam da su čestitke zbog dobrih tekstova :).