28 октобар 2010

Profesionalac

Izvinjavam se čitaocima što na ovaj način moram da odgovorim jednom iskompleksiranom, polupismenom i zlonamernom skupljaču infomacija po dužnosti, koji je ono što je u prethodnom postu pročitao, zloupotrebio u neprimerene svrhe i na neprimerenom mestu. Dakle:

Moje pominjanje Siemensa nije nikakvo udvaranje Nemcima (za koje kaže da mi se neće isplatiti, cccc), već podrška većoj i snažnijoj konkurenciji među proizvođačima opreme!
Veća konkurencija među proizvođačima, jeftinija oprema, bolje za operatore, bolje za krajnje korisnike.
Zajednički rad na projektima više vendora, brža implementacija rešenja, brža komercijalizacija, bolja prilika za operatore da dodatno zarade, korist za pretplatnike od novih usluga.
Tvoja skojevsko-samoupravna svest teško će shvatiti i ove poslednje rečenice, zato oprosti na zamaranju tvoje jedine moždane vijuge.

Stalno govorim da je ovo blog za ljude koji misle i znaju da misle svojom glavom. Za ove ostale je bolje da ne zamaraju svoju sivkastu masicu razmišljanjem o tome šta je pisac hteo da kaže. Ja se stvarno "ubih" od udvaranja i dodvoravanja ovde, dobro je da znam da me je bar neko (konačno) provalio. Nije Luka Laban, ali liči.

4 коментара:

Sloba је рекао...

Da taj g. Profesionalac nije živeo ispod kamena poslednjih nekoliko godina, znao bi da su "Nemcima" već duže vreme glavni tehnološki partneri uglavnom "Kinezi" ;)

Анониман је рекао...

Blackberry:
Pratim tvoje pisanije, ne komentarišem često, ali taj "profesionalac" te dobro uzdrmao kad mu posvećuješ toliko pažnje, čak celu temu na blogu. U komentarima koji postoje, do sada, nisam primetio da te je neko prozivao, a ni taj skojevac nije ostavio pisanog traga. U čemu je stvar? Da se ja pitam, Đura će ti oprostiti što te tukao...

Saša Stamenković је рекао...

@Blackberry:

Ti ne čitaš ono što piše da je ovo blog za misleće ljude.

Анониман је рекао...

auuuu, ovo me podseća na cirkus zvani Farma.....