10 септембар 2013

Pripejd malo oni




O tome ja pričam, znači može kad se ima argumenata i kad je napad iskonstruisan. Ali može! Nije, dakle, tajna odakle vetar duva. Ali, ima tu još štošta - pripejd, greb-greb!

Prema njegovim rečima, mediji se nisu bavili ni pričom da je Vlada Srbije tokom 2011. godine direktno svojim zaključcima preporučivala upravo sklapanje ugovora o generalnoj distribuciji s Centrosinergijom.
"Ovim ne optužujemo, nego postavljamo pitanje onima koji su sve ove informacije imali, a nisu se mnogo pitali gde je i šta je interes Telekoma... Najveći je problem u tome što određeni pojedinci nemaju podršku predstavnika države kakvu su imali u prethodnom periodu".

Vlada preporučivala, znači preporučivala – neko odma’ skokom (KO?), a interes Telekoma mačku o rep. To je, znači, ta priča? Ma, je li moguće? A problem je što “nije više njihov teča na vlasti”, inače problema ne bi bilo! Ovi prošli su za sve krivi.  

Ovo mi se naročito dopalo, forever, podvlačim:  Ovim ne optužujemo, nego postavljamo pitanje onima koji su sve ove informacije imali, a nisu se mnogo pitali gde je i šta je interes Telekoma... Sjajno!
 
Mislim da je ovde jasno: korporatizacija, profesionalizacija, odgovornost – hitno!

2 коментара:

Sloba Marković је рекао...

Pištaljka je ranije pisala o tome http://pistaljka.rs/home/read/281

Saša Stamenković је рекао...

Sad se propištalo i iznutra.
Znači, tačno je, u šta nismo ni sumnjali!